Je wilt woensdag mee-eten! Schrijf je nu in.

Het menu van WOENSDAG

Ik kook graag met verse producten, het liefst lokaal verbouwd en van het seizoen. Zo zijn de maaltijden gezond en gevarieerd.

Woensdag 28 september eten we Sperziebonen ovenschotel.

Een rijk gevulde ovenschotel met oa sperziebonen, prei, rundergehakt, uitgebakken spekjes en een heerlijke toplaag van aardappelpuree, crème fraiche en geraspte kaas. Heerlijk met Provençaalse kruiden. Die geur brengt je direct naar Frankrijk..

Ik eet mee formulier

Ja, wij noemen het mee eten

Net als thuis, je eet gewoon mee!

Ik zorg er voor dat je mee kunt eten. Kom je het afhalen of laat je het ons bezorgen? Beide is mogelijk! Ik ben vanaf 17:00 uur ‘open’. Let op: tot 18:00 uur zijn de maaltijden warm. Na 18:00 uur afhalen betekent dat de maaltijden gekoeld zijn.

TIP: Elke zondag verschijnt het nieuwe weekmenu op de site. Dus als je dan even kijkt, kan je je direct opgeven voor welke dag je wilt mee-eten.

Omdat de maaltijden dagelijks vers bereid worden en ik zo min mogelijk wil weggooien, is een maaltijd voor dezelfde dag te bestellen tot 12.00 uur. Daarna kun je altijd even bellen om te informeren of er nog een maaltijd te bestellen is.

Een maaltijd kost € 8,50 per stuk. Dit is de nieuwe prijs m.i.v. 13 september 2022.

Neem je de voordelige strippenkaart, dan krijg je tien maaltijden voor € 75,-. Extra voordelig en wel zo makkelijk!

Het totaalbedrag wordt betaald bij het afhalen/bezorgen van de maaltijden. Dit kan zowel contant als met de pin of met een betaalverzoek (tikkie).

Over bezorgen, afhalen en de verpakking

Bezorgen kan, afhalen is misschien gezelliger…

Woon je in Dronten dan worden de bestellingen vanaf €18,- zonder bijkomende kosten bij je thuis bezorgd.Bestellingen binnen Dronten onder de €18,- kunnen voor €2,- extra worden bezorgd. Het totaalbedrag wordt betaald bij het afhalen/bezorgen van de maaltijden. Contant of met de pin.

Alle maaltijden worden verpakt in stevige, lekvrije bakjes van biologisch afbreekbare materiaal. Zo blijven de maaltijden warm. Eventueel kan het in dezelfde verpakking opgewarmd worden in oven/magnetron. De bakjes worden geleverd in een papieren tasje.

MCOOKING

Mirjam Rosier

De Stichtse Roe 7
8252 JV Dronten

06-14762254
ikeetmee@mcooking.nl

Schrijf je je in voor dinsdag?