• Party, verjaardag, familie?

    Ga dan niet zelf in de keuken staan! Ik maak een bijvoorbeeld heerlijke soep of verzorg de complete maaltijd!

  • Party, verjaardag, familie?

    Ga dan niet zelf in de keuken staan! Ik maak een bijvoorbeeld heerlijke soep of verzorg de complete maaltijd!

    Vertel mij meer!
  • Party, verjaardag, familie?

    Ga dan niet zelf in de keuken staan! Ik maak een bijvoorbeeld heerlijke soep of verzorg de complete maaltijd!

En zo werkt het!

Wat kook ik voor jouw GASTEN?

Ik kook graag met verse producten, het liefst lokaal verbouwd en van het seizoen. Zo zijn de maaltijden gezond en gevarieerd. Ook voor groepen.

Catering!

Heb je een verjaardag? Of gewoon een gezellige gelegenheid waarbij je je gasten een lekkere maaltijd wilt aanbieden, maar ontbreekt het je zelf aan tijd, inspiratie of zin?

Maak het jezelf iets makkelijker op een verjaardag.

M.cooking kan ook hierbij helpen! Naast de doordeweekse maaltijden kook ik ook graag voor je op aanvraag. Dit kan op allerlei manieren. Misschien ben je met een grote pan soep al geholpen. Of een grote pan stamppot? Of een grote schaal lasagne?

Voor grotere gezelschappen (tot maximaal 25 personen) is er ook van alles mogelijk: van een stamppot buffet tot een buffet met diverse soorten vlees (gehaktballetjes in tomatensaus, kippendijfilet in zoetzure saus, kip sate), diverse geroosterde groenten, hartige taarten en ook verse salades behoren tot de mogelijkheden.

Laat me weten waar ik je mee kan helpen en dan komen we er wel uit!

Ja, wij noemen het mee eten

Net als thuis, je eet gewoon mee!

Ik zorg er voor dat je mee kunt eten. Kom je het afhalen of laat je het ons bezorgen? Beide is mogelijk!

Elke zondag verschijnt het nieuwe weekmenu op de site.

Omdat de maaltijden dagelijks vers bereid worden en ik zo min mogelijk wil weggooien, is een maaltijd voor dezelfde dag te bestellen tot 12.00 uur. Daarna kun je altijd even bellen om te informeren of er nog een maaltijd te bestellen is.

MCOOKING

De Stichtse Roe 7
8252 JV Dronten

06-14762254
ikeetmee@mcooking.nl

Contactformulier