Je wilt dinsdag mee-eten! Schrijf je nu in.

Het menu van DINSDAG

Ik kook graag met verse producten, het liefst lokaal verbouwd en van het seizoen. Zo zijn de maaltijden gezond en gevarieerd.

Dinsdag 8 december eten we Kip Jambalaya!

Een heerlijk eenpans rijstgerecht uit het zuiden van Amerika. Het is eigenlijk de Amerikaanse variant op paella. Volgens de traditie met kip en chorizoworst en garnalen. Bovendien gevuld met lekker veel groente (oa paprika, ui en wortel). Comfort food!

Geserveerd met een frisse Koolsalade.
Dit gerecht is te bestellen met of zonder garnalen.

Ik eet mee formulier

Ja, wij noemen het mee eten

Net als thuis, je eet gewoon mee!

Ik zorg er voor dat je mee kunt eten. Kom je het afhalen of laat je het ons bezorgen? Beide is mogelijk! Vanaf 17:00 uur ben ik ‘open’. Let op: tot 18:00 uur zijn de maaltijden warm. Na 18:00 uur afhalen betekent dat de maaltijden gekoeld zijn.

TIP: Elke zondag verschijnt het nieuwe weekmenu op de site. Dus als je dan even kijkt, kan je je direct opgeven voor welke dag je wilt mee-eten.

Omdat de maaltijden dagelijks vers bereid worden en ik zo min mogelijk wil weggooien, is een maaltijd voor dezelfde dag te bestellen tot 12.00 uur. Daarna kun je altijd even bellen om te informeren of er nog een maaltijd te bestellen is.

Een maaltijd kost 7,50 euro per stuk.

Neem je de voordelige strippenkaart, dan krijg je tien maaltijden voor € 65,-. Extra voordelig en wel zo makkelijk!

Het totaalbedrag wordt betaald bij het afhalen/bezorgen van de maaltijden. Dit kan zowel contant als met de pin of met een betaalverzoek (tikkie).

Over bezorgen, afhalen en de verpakking

Bezorgen kan, afhalen is misschien gezelliger…

Woon je in Dronten dan worden de bestellingen vanaf €18,- zonder bijkomende kosten bij je thuis bezorgd.Bestellingen binnen Dronten onder de €18,- kunnen voor €2,- extra worden bezorgd. Het totaalbedrag wordt betaald bij het afhalen/bezorgen van de maaltijden. Contant of met de pin.

Alle maaltijden worden verpakt in stevige, lekvrije bakjes van biologisch afbreekbare materiaal. Zo blijven de maaltijden warm. Eventueel kan het in dezelfde verpakking opgewarmd worden in oven/magnetron. De bakjes worden geleverd in een papieren tasje.

MCOOKING

De Stichtse Roe 7
8252 JV Dronten

06-14762254
ikeetmee@mcooking.nl

Schrijf je je in voor dinsdag?